Marja

Het appartement van Marja is op de begane grond. Marja is hier erg blij mee. Zo hoeft ze niet iedere keer met de rollator in de lift. Marja werkt vier halve dagen bij Eigen Stijl daar schildert ze en doet ze aan borduren. Donderdag is haar vrije dag en helpt ze onder anderen mee om samen met de begeleidng haar appartement schoon te maken. Daarna zet ik vaak koffie en thee voor de andere bewoners en begeleiding. Marja haar hobby's zijn lezen, spelletje spelen, televisie kijken en knutselen.

Marja vind het gezellig in het Droohuus. Ze vind het leuk om met elkaar koffie te drinken en een spelletje te spelen. Marja vind het leuk om op zichzelf te wonen. Soms is het een beetje druk in het Droohuus en gebeurt alles tegelijk. Dat vind Marja moeilijk en maakt dan graag gebruik van haar eigen appartement om zich even terug te trekken uit de drukte. Marja vindt de mensen die voor haar zorgen allemaal lief.

Ook haar ouders zijn erg belangrijk voor Marja. Ze is blij dat ze zo dicht in de buurt wonen. Mama doet bijvoorbeeld mijn was en de boodschappen. Papa gaat een stukje toeren met de auto met me. Mijn bed verschonen doe ik hier met de begeleiding. Op het Droohuus word elke dag vers gekookt en elke dinsdag kiezen we samen het menu voor de hele week. Marja vind het heerlijk op bed tv te kijken. Iedere woensdagmiddag heb ik fysiotherapie dit goed voor mijn spieren.

Droo-huus Cederhof 18a, 6921 BZ Duiven
Kvk: 09125452     RSIN: 815855588     AGB Code: 41526143

Bel ons op 0316 - 24 20 02
Copyright Stichting Woongroep het Droo-huus 2021 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design